- Кофе
ПОПУЛЯРНЫЕ ТОВАРЫ
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
- Шоколад
ПОПУЛЯРНЫЕ ТОВАРЫ
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
- Пищевые ингредиенты
ПОПУЛЯРНЫЕ ТОВАРЫ
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
- Оборудование Инвентарь
ПОПУЛЯРНЫЕ ТОВАРЫ
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
- Кондитерские формы
ПОПУЛЯРНЫЕ ТОВАРЫ
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
- Торты
-
Какао Терте сорт Кріолло & Трінітаріо Колумбія 920 ₴ – 1 800 ₴
-
Какао масло натуральне сорт Кріолло & Тринітаріо 700 ₴ – 2 650 ₴
-
Температор для шоколаду Martellato Mini Meltinchoc MC09R(G) 9 000 ₴
-
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOBIGEV 57 000 ₴
-
ПРО НАС
Nikma Coffee & Chocolate
Ми обсмажуємо каву, виробляємо шоколад та інші кондитерські вироби. Також пропонуємо найкращі товари для кондитерів та інші продукти. Є прямими імпортерами кави та какао бобів з Колумбії та Перу.

ШОКОЛАД
Nikma Chocolate
Виробляємо шоколад преміум класу. Використовуємо сорти какао Трінітаріо та Кріолло. Робимо шоколад за принципом від какао бобів у плитку шоколаду (from beans to bar). Є прямими імпортерами какао бобів з Колумбії та Перу.
Ми робимо шоколад таким, яким він має бути!
Використовуючи тільки какао боби сорту Тринітаріо та Кріолло, ми вручну виробляємо наш шоколад невеликими партіями від какао бобів до готової плитки шоколаду.
Шоколад з какао бобів сорту Кріолло та Тринітаріо має неповторний та складний смак, який може включати нотки карамелі, квітів жасмину, горіхів та меду. Ці сорти надзвичайно ароматні і при цьому практично не мають гіркоти. Урожай складає менше 7% світового виробництва какао-бобів.

СПЕШІАЛТІ КАВА АРАБІКА 100%
Gotman Coffee
Обсмажуємо спешіалті кави, яка відрізняється видатною якістю та неповторним смаком, задовольняючи навіть найвибагливіших цінителів кави.
100% арабіка найвищої якості. Ми приділяємо особливу увагу якості наших кавових зерен, відбираючи тільки найкращі сорти 100% арабіки, щоб кожен ковток кави був справжнім задоволенням.
Наша мета - надати вам каву найвищої якості, яка подарує вам незабутню насолоду та задовольнить ваші очікування.
Ми розуміємо, що кожен клієнт унікальний, тому ми готові запропонувати вам каву, яка відповідає вашим індивідуальним смаковим уподобанням та потребам.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КОНДИТЕРІВ
Інгредієнти для кондитерів
Ми пропонуємо найкращі інгредієнти для виробництва шоколаду та інших виробів. Асортименти продукції постійно розширюється.
Ласкаво просимо у світ безмежних можливостей кондитерського мистецтва! Наш асортимент інгредієнтів для кондитерів є широким вибором високоякісних продуктів, які стануть надійним фундаментом для вашої творчості і надихнуть вас на створення неповторних десертів.

КОНДИТЕРСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ
Інвентар для кондитерів
Широкий вибір інструментів дозволяє реалізувати будь-які творчі ідеї та створити десерти будь-якого рівня складності.
Інвентар для кондитерів - ідеальне рішення для професійних кондитерських майстерень, кулінарних шкіл та домашніх пекарень. Складений з урахуванням потреб досвідчених кондитерів, включає все необхідне для творчості та створення приголомшливих десертів.